Persoonlijke ontwikkelingsprogramma's

GEÏNSPIREERD LEVEN

— Word je soms overweldigd door je emoties in plaats van dat je bewust en verbonden            blijft met wie je echt bent?
— Ervaar je meer stress dan vrijheid en vreugde in het leven?
— Merk je dat je 
controle wilt houden in plaats van dat je kan vertrouwen?

— Ervaar je soms weerstand in plaats van inspiratie om een vervolgstap te zetten?

— Ben je vaak opzoek naar meer in plaats van dat je tevreden bent met wat is?

Ja?

Lees dan verder over onze programma's

ONZE PROGRAMMA'S

 

ONZE PROGRAMMA'S

3-MOON-PROGRAM

Screen Shot 2019-06-26 at 11.46.58.png

10 weken begeleiding

Ervaar verbinding met andere vrouwen in een veilig  samenzijn. In 9 bijeenkomsten ga je door het chakra-systeem om uiteindelijk te leven naar wie je werkelijk bent. Ontvang een gevulde rugzak aan tools en liefdevolle begeleiding om tijdens de golven van het leven als een krachtige rots in de branding het leven te kunnen blijven bewonderen.   

5-DAY-RETREAT

Intensief programma

In compassievolle stilte ga je verbinding maken met je ware aard. Geef jezelf de toegewijde tijd en ruimte om je transformatie proces volledig aan te gaan. Even helemaal weg van familie en verplichtingen, geniet van de rijke Toscaanse natuur en de luxe die het makkelijk maakt om jezelf aan het proces over te geven. 

EVERY-MOON-WOMEN-CIRCLE

meeting hands.jpg

Vrouwen cirkels

Kom elke maand samen met vrouwen om de steun en healing energie van vrouwen te voelen en te delen wat er die maand in jou leeft. We gebruiken de kracht en dus het thema van de maan om van te leren, en te helen wat je ervan weerhoudt om vrouw te zijn. Verwacht innerlijk reizen, dansen, lachen en ook ruimte voor emotie!

REVIEWS

Groeien in je bewustzijn - dat doe je niet zomaar. Daar heb je hele oprechte, warme en veilige begeleiding voor nodig. Alixe & Dolores geven die, heel liefdevol. Die
unique begeleiding in combinatie met de inspirerende groep vrouwen heeft NDI voor mij tot een ervaring gemaakt waar ik voor de rest van m’n leven inspiratie uit kan putten.
— Julia, 24

Een ontzettend bijzondere reis in jezelf waarin verschillende dingen worden aangeraakt en transformatie in werking wordt gesteld. Heel veel inspiratie, stof tot nadenken en voelen. Veel verwondering, liefde, openheid, veiligheid en speciale momenten. Het heeft me veel gebracht en de reis zet zich voort ook na de bijeenkomsten. Een ultiem cadeau voor je zelf, voor je persoonlijke ontwikkeling.
— Dorien 

Wow, the program brought me so much!!! Difficult to explain shortly. I released old pains, learned several meditation techniques & had so many new insights! It gave me SO much confidence, strength & female power! All shared in a Sisterhood full of love. 
— Cynthia

Dolores Mae and Alixe are very positive, spontaneous and experienced ladies and build an environment of trust and every story if safe with them.
— Annemarijn

Ontvang tips en ervaringen voor geïnspireerd leven en werken

© 2019 by Alixe & Dolores Mae

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon